.

Like Share app

 

Update terbaru. LikeShare kini beroperasi di India https://www.likein666.com/#/

Like share (LS) adalah konsep di mana laman ini menjual dan membeli subscriber ataupun followers di laman social media. Influencers boleh membeli followers dan kamu boleh membuat duit dengan menjadi followers di laman social media seperti Facebook , TikTok, Instagram ataupun Youtube.

Like Share dimiliki oleh Revorits it solutions sdn bhd yang beralamat di  Menara 3A, KL Eco City.  +603-2700-6091 | +603-2700-6092

 

Modus operandi LikeShare

Task dan Akaun VIP

Buat masa ini , untuk akan percuma boleh membuat satu task sehari. Satu task adalah RM1.  LikeShare membayar pengguna dengan harga tidak masuk akal untuk  membuat task LikeShare. Task adalah amat mudah di mana penguna hanya perlu Like dan Follow/Subscribe di laman media sosial yang berkenaan. Oleh kerana pendapatan akaun percuma adalah agak lambat , orang ramai boleh membeli akaun VIP untuk memdapat lebih banyak tasks. Di ini ada sedikit keraguan dan konsep MLM dan Ponzi. Orang ramai dinasihati untuk menilaikan risiko sendiri jika ingin membeli akaun. Buat sekadar percuma sudah cukup. VIP hanya dibeli sekali sahaja dan akan dibayar selagi LS berbayar untuk seumur hidup. Semasa membeli akaun, beli hanya satu kali sebab hanya pembelian yang terakhir akan diambil kira.

 

Pembuatan Task di LS

Klik di bahagian Home-> Task Hall, di sini ada task 4 jenis laman media sosial yang boleh diambil, iaitu Facebook , Youtube ,Instagram ataupun TikTok.  Penguna LikeShare perlu ada akaun tersebut untuk membuat following do laman media sosial

Kemudian, pilih jenis akaun. Jumlah  dan bayaran Tasks adalah bergantung kepada jenis akaun. Akaun percuma adalah hanya satu task sehari. Kalau nak withdraw kena upgrade akaun

Selepas dah load task.. Klik receive untuk mengambil task tersebut Untuk bermula membuat task, klik di bahagian bawah. Kemudian klik di tasks tersebut. Penguna perlu tekan butang jump untuk ke laman media sosial untuk menyelesaikan tugasan berikut. Cuma subscribe/follow dan like 1 posting untuk 1 tugasan. Screenshot semua bukti dan upload di aplikasi ataupun laman LikeShare.

 

 

Pulangan yang lebih tinggi ?

User yang sudah mendapat pulangan akan biasa yakin dan membeli akaun VIP dengan LikeShare. Seperti semua pelaburan, pasti ada risikonya. Pastikan anda menilaikan risiko sebelum membuat pembelian akaun VIP. Kalau burn “rugi” tak rasa apa apa , ok..jangan sampai duit makan pun tak cukup nak buat LS. Buat sekadar akaun percuma sudah memadai. Masukan semua maklumat dengan tepat, sebab kalau salah susah nak tukar. CS amat sibuk.

 

Like Share App Scammer ?

Like Share adalah skim Ponzi ,mula mula berbayar kemudian mereka akan lari . Mereka yang membeli akaun VIP adalah tanggunjawab sendiri.  Jangan sampai gadaikan susu anak untuk membeli akaun VIP.